Weboldal felújítás menete

1. Felmérés

Felmérjük a jelenlegi oldaladat, amit meg szeretnél újítani. Áttekintjük, hogy mi az ami megtartható és mi az, amin érdemes javítani.
Megnézzük azt is, hogy a jelenlegi oldaladnak milyen látogatottsági statisztikái vannak, kik a felhasználóid, milyen eszközön szeretik használni az oldalt.

2. Tervezés

Elkészítjük az új oldal szerkezeti tervét (wireframe)
Közösen kiválasztjuk az új design-t. Ez lehet egy kész template, amit átszabunk vagy lehet egyedileg tervezett oldal design.

3. Új tartalom összeállítása

Az új oldal tartalmi elemeinek összegyűjtése: szöveg írás, képek beszerzése, készítése, rajzolása - igény szerint. Formok kialakítása Minden olyan speciális oldal elem és funkcionalitás számbevétele, ami befolyásolhatja a kivitelezést

4. Új oldal felépítése

Az előkészületeket követően ebben a szakaszban történik az új oldal megépítése. Ez egy intenzív szakasz, napi kapcsolatban vagyunk a megrendelővel és folyamatosan egyeztetünk, finomítunk

5. Új oldal beüzemelése

SEO beállítás, mérőkódok beállítása. További online stratégia egyeztetése

Kérj ajánlatot

Ne halogasd tovább elavult weboldalad felújítását! Egy korszerű weboldal új üzleti lehetőségeket nyit meg számodra is. Vedd fel velünk a kapcsolatot. Egy egyeztető megbeszélés semmilyen elköteleződéssel nem jár és természetesen ingyenes.