Weboldal felújítás FunkyGEEK.hu
Coaching4all.hu
2017. szeptember 21.
Új weboldal fejlesztése
Analog Tattoo Studio
2017. szeptember 15.
Ügyfél:

Kurtán Klára, karrier-tanácsadó, coach

Date:

2017. Június

Website:

Weboldal megtekintése


Feladatunk az oldal megújítása volt. Klári az évek alatt erős online jelenlétet épített fel magának, így nem volt mindegy, hogy nyúlunk a feladathoz. Miközben az új oldal készült, a réginek természetesen elérhetőnek kellett maradnia és úgy kellett a váltást megoldani, hogy az eredeti linkek ne sérüljenek, az addig nagy munkával felépített SEO megmaradjon. Minden régi blog bejegyzést át kellett hoznunk, de már szép, új és korszerű blog szekciót kapott az oldal.
Ugyanakkor az oldalak teljesen megújultak, nem csak kinézetre, hanem tartalmilag is.
Miután élesítettük az új oldalt nagy izgalommal vártuk a fogadtatást, ami még minket is meglepett: a látogatottság azonnal növekedni kezdett és az ügyfél kör is tovább növekedett.
Vera a régi oldalamat újította meg. Nem volt könnyű dolga velem, mert nem mindig tudtam pontosan, hogy mit akarok. De megértette, és megcsinálta minden kérésemet, kérdésemet. Egy olyan oldalam lett, amitől teljesen oda vagyok, és a magyar interneten nem nagyon látok hasonlót. Miközben esztétikailag gyönyörű lett, minden funkció belekerült, amit kértem, és ami a legjobb, hogy én magam tudom továbbfejleszteni. Az az igazság, hogy minden reggel meglepődök, hogy ez az én oldalam. Profi, modern, és engem tükröz.

Kurtán Klára karrier-tanácsadó, coach