Eddigi munkáinkból

Ingyenes skype konzultáció

A félórás skype konzultáció során áttekintjük az igényeid, és megbeszéljük, hogyan tudunk továbblépni a közös munkában
JELENTKEZZ BE
 

Rólunk


JVprofil

Juhász Vera

rendszertervező mérnök, ügyvezető

A legfontosabb, hogy ügyfeleink valóban elégedettek legyenek! Ezért a szlogenünk is: nemcsak egy weboldalt adunk, hanem online jelenlétet. Az ügyfél igények megértése és a stratégiai tervezés ugyanannyi időt és fontosságot kap egy-egy projekt során, mint a kivitelezés.

Csapatunk mindig az aktuális megbízásainknak megfelelően alakul. Grafikusok és fejlesztők online alkotó közössége vagyunk. Az egyszerűbb Wordpress oldalaktól a webáruház megoldásokon keresztül az egyedi szoftver fejlesztési projekteken át színes a paletta.


Vera just got straight away the concept that we wanted to show our fans, organizers and people that are interested in the band. She also came up with great ideas from her experiences and did our website better than we expected her to do it... The very positive response from our website users showed us that our deciision to do the website with Vera was absolutely right! Thanks from the band

Markus Meurer


A szakmám, a referenciáim és ezáltal a honlapom is első sorban nőknek szól. A webfejlesztés területén azonban nehéz találni olyan partnert, aki nőként is átlátja ennek lényegét, üzenetét. Vera amellett, hogy fel tudta venni ezt a szemléletmódot, szabad kezet adott sok ötletem megvalósításában, amit szakmai tanácsokkal kiegészített. Ez számomra igazán fontos, mert szeretek olyan emberekkel együtt dolgozni, akikkel támogatni tudjuk egymás munkáját. Vera továbbá türelmes és segítséget nyújt a hosszabb távú stratégiák kialakításában is. Mindenkinek ajánlom, aki egy kellemes és produktív együttműködésre vágyik.

Szilágyi Dóri

 

Mit jelent az, hogy online jelenlét?

A weboldal, vagy webshop, esetleg mobil alkalmazás, a közösségi profilok, az email aláírás, a Google Analytics statisztikák együttesen alkotják az online jelenlétet


Minden mindennel összefügg

Ahhoz, hogy a weboldalad hozza az elvárt eredményeket, fontos, hogy hogy van összerakva. Nem mindegy, az sem, hogy mi a domain neved. Milyen képeket és szavakat használsz.

home_media_number_1

TERVEZŐ MEGBESZÉLÉS

Egy két megbeszélés szükséges hozzá, hogy pontosan felmérjük, mire van szükséged. Egyeztetjük, hogy pontosan mit szeretnél: már meglévő weboldalt megújítani vagy teljesen újat építeni. Átnézzük, hogy mi az, amivel már rendelkezel ahhoz, hogy elkezdjük a munkát: arculati elemek, szövegek, stb.

home_media_number_2

KIVITELEZÉS

Amikor már a tartalmi elemek többsége megvan következik a kivitelezés. Ez egy intenzív szakasz, sűrűn szükség van a visszajelzésedre, ahhoz, hogy pörgőssen tudjunk haladni.

home_media_number_3

ONLINE STRATÉGIA

Amikor elkészült az oldal, akkor először örülünk. Aztán felépítjük a számodra és vállalkozásod számára vállalható online stratégiát, amire azért van szükség, hogy pont azok találjanak meg, akikre számítasz, hogy megtalálnak. Lehet, hogy neked az AdWords a megfelelő eszköz, de az is lehet, hogy a LinkedIn vagy épp az Instagram, netán a YouTube. Ahány vállakozás, annyiféle stratégia.
 

Írj nekünk!

Céges vagy projekt weboldalad rövid határidővel, profin elkészítjük


Kérdésed van? Hívj +36 30 218 9672


 


    Munkanapokon 9:00-18:00 óra között igyekszünk minden megkeresésre válaszolni